Demo af en migreret MS-Access-database til en webapp

Denne online-demonstration af konverteringen af MS-Access-databasen "northwind.mdb" til en fuldt funktionel webbaseret applikation viser, hvilke resultater der kan opnås. Traditionelt har anvendelsen af MS-Access-databaser været begrænset til desktopbaseret software, hvilket begrænsede muligheden for at dele og samarbejde med andre brugere uden for kontoret. Webapplikationer har revolutioneret muligheden for at oprette webbaserede databaser, som kan bruges i hele verden via enhver enhed med internetforbindelse.

Online-demonstrationen af "northwind.mdb" viser de betydelige perspektiver ved denne teknologi, idet den giver brugerne en problemfri og brugervenlig grænseflade til at udforske og manipulere dataene i databasen. Denne webapplikation gør det muligt for brugerne at gå gennem de forskellige tabeller og formularer, søge efter specifikke poster, tilføje nye oplysninger og ændre eksisterende poster.

Webapplikationens fleksibilitet og tilgængelighed er en vigtig fordel, da den gør det muligt for brugerne at få adgang til databasen fra enhver enhed med internetforbindelse, hvilket gør det lettere at dele data og samarbejde. Desuden giver webapplikationen adgang til databasen i realtid, hvilket garanterer brugerne de mest aktuelle data og oplysninger, der er tilgængelige.
Kunde Afsender navn Afsender by Bestillingsdato Afsendt dato Betaling type
Company L
22-04-2006
Company H
30-04-2006
Company CC
12-04-2006
Company C
25-04-2006
Company F
09-05-2006
Company BB
11-05-2006
Company H
24-05-2006
Company G
Company D
Company C
      
12
Ship to City
Ship to City
BoiseBonnDenverLas VegasLos AngelasMemphisMilwaukeeNew YorkPortland
111122111